skip to Main Content

ONS AANBOD

FITNESS
Fitness Klein Vaarwater is dé sportschool op Ameland. Bij ons kun je trainen met de nieuwste fitnessattributen van Technogym. Met een uitgebreid aanbod aan cardioapparatuur waaronder loopbanden, crosstrainers, fietsen en roeitrainers houd je je conditie op peil en met de diverse krachtapparatuur, de dumbells en barbells train je alle spiergroepen.
Voor zowel beginners als gevorderden bieden we passende fitnessoefeningen aan. Ook zonder lidmaatschap ben je bij ons van harte welkom!

GROEPSLESSEN
Naast individueel trainen kun je bij Fitness Klein Vaarwater ook terecht voor leuke en uitdagende groepslessen. We hebben een divers programma met uiteenlopende sportlessen; voor ieder wat wils! Meer informatie over onze sportlessen vind je op de groepslessen pagina.

NIEUW: TRAINING- EN VOEDINGSBEGELEIDING
Wil je trainen met een bepaald doel voor ogen, maar weet je niet hoe je dit kunt behalen?  Wij helpen je graag met een compleet trainings- en voedingsplan. Onze lifestylecoach maakt graag een plan  op maat voor jou waarmee je lekker aan de slag kunt gaan. Vervolgens nemen we maandelijks de voortgang met je door. Wij zijn de stok achter jouw deur!

Schrijf je nu direct in en maak gebruik van ons hele aanbod!