skip to Main Content

AANBOD

FITNESS
Fitness Klein Vaarwater is dé sportschool op Ameland. Bij ons kun je trainen met de nieuwste fitnessattributen van Technogym. Met een uitgebreid aanbod aan cardioapparatuur waaronder loopbanden, crosstrainers, fietsen en roeitrainers houd je je conditie op peil en met de diverse krachtapparatuur, de dumbells en barbells train je alle spiergroepen.
Voor zowel beginners als gevorderden bieden we passende fitnessoefeningen aan. Ook zonder lidmaatschap ben je bij ons van harte welkom!

PADEL
Je kunt ook een potje padel komen spelen! Onze padelbaan is het gehele jaar geopend en verlicht wanneer het donker wordt. Bekijk hier meer informatie en tarieven van de padelbaan.

GROEPSLESSEN
Naast individueel trainen kun je bij Fitness Klein Vaarwater ook terecht voor leuke en uitdagende groepslessen. We hebben een divers programma met uiteenlopende sportlessen; voor ieder wat wils! Meer informatie over onze sportlessen vind je op hieronder!

BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! Tijdens deze training zijn we specifiek bezig met deze drie spiergroepen. De afwisselende trainingen zorgen voor continue uitdaging voor iedereen!

Pilates

Pilates is dé training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt en rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen.

Fifty Fit

Verantwoord sporten onder begeleiding van onze instructeurs. Tijdens deze les ben je lekker bezig om je kracht en conditie te verbeteren en op pijl te houden.

Circuit Training

Onze bekende Circuit training, een gouwe ouwe die niet kan ontbreken in jou wekelijkse routine! Circuit training is een manier van trainen waarbij aerobe training en krachttraining elkaar afwisselen. Je bent voortdurend in beweging, met weinig tot geen rust tussen de oefeningen door. Meestal wisselen de oefeningen tussen boven- en onderlichaam elkaar af.

Yogamix

Tijdens de yogamix wisselen we af tussen inspanning en ontspanning en zoeken we de rust op door middel van meditatie. Verschillende stijlen kunnen hierin aan bod komen, zowel staande, zittende als liggende houdingen worden beoefend

Spinning

De welbekende fiets workout, een intensieve fitness fietssport voor binnen. Perfect voor als je aan je conditie wilt werken! Zet je benen aan het werk, pak je conditie bij de hand. Op stevige beats of een gouwe ouwe trap jij jezelf naar de finish!

Crossfit

Tijdens crossfit maak je gebruik van diverse materialen en lichaamsgewicht. Stel jij je kracht en uithoudingsvermogen graag op de proef? Dan is dit echt een uitdaging voor jou!

Small Group Training

Ga een half uur lekker bezig onder begeleiding van een van onze instructeurs. Tijdens deze training werk je met max. 6 personen aan alle spiergroepen. Zit je krap in tijd of heb je even een extra duwtje in de rug nodig dan is dit iets voor jou!

Aansluitend: 15 minuten core training.

Move To The Beat

Dit is een cardio gerichte les om je conditie te verbeteren, calorieën te verbranden en je stappenteller een boost te geven. In deze les draait het om beweging en energie op de beat van motiverende muziek.